Hier hebben wij als club wat aan!

De afgelopen 2 vrijdagen mochten ik afreizen naar vv Wadenoijen. Een plaatsje onder de rook van Tiel waar een kleine vereniging het voor elkaar krijgt om explosief te groeien. De groei komt vooral omdat andere verenigingen iets laten liggen.

Met een kleine groep trainers hebben wij het 2 avonden gehad over zaken waar je als trainer tegen aan loopt: hoe ga je om spelers en ouders etc. Uiteraard hebben wij vooral stilgestaan bij hoe leer je nu technische en tactische vaardigheden en met name wanneer.

De 013-1 (16 spelers) hebben bijna 1,5 uur een heerlijke clinic gehad waarbij er een 9-tal oefeningen in wedstrijdvorm werden gespeeld met als doelstelling verbetering van de verschillende technische vaardigheden. Mooi om de volgende dag dan op mijn whats app te lezen dat zij zaterdag gewonnen hebben.

Vanuit het bestuur krijg ik de volgende terugkoppeling: bedankt voor je enthousiasme en duidelijke uitleg. Niet alleen de trainers zijn enthousiast hierover maar ook ikzelf heb hier veel informatie uit gehaald die ik met onze andere trainers, leiders en leden kan delen. Mooi om als terugkoppeling te krijgen.

Gisteren alweer begonnen met de volgende cursus bij vv BBC (combi jeugdafdeling vv Buinen en Buinerveen).