HulpTrainer helpt vv de Blokkers

vv De Blokkers heeft voor het seizoen 2019/20 een groot aantal ouders bereid gevonden om de trainingen te gaan verzorgen voor de onderbouw teams. Hulptrainer werd ingeschakeld om deze trainers de eerste beginselen van trainer en coach bij te brengen. Welke voorbereiding kun je vooraf doen? Waar moet je aandenken mbt communicatie? Hoe train je een bepaald thema en hoe maak je een jaarplanning? Dit zijn onderwerpen die in 2 avonden ter sprake zijn gekomen. Uiteraard gecombineerd met 2 sessies op het veld. 1ste Avond demotraining vanuit Hulptrainer en de 2de avond moesten de trainers zelf aan de gang met een oefengroep.

HulpTrainer heeft voor de pupillentrainers van uw club een 2-daagse cursus geschreven. Naast theorie komt met name ook het praktijkgedeelte aan de orde incl. het pupillen trainersboek met 100 oefeningen. Na deze twee dagen hebben de trainers voldoende bagage voor een succesvol voetbalseizoen. Voor meer informatie over onze pupillen trainerscursus ……

De trainers kregen nog het oude trainersboek met 60 techniekoefeningen. In augustus wordt het nieuwe boek met 100 verbeterde oefeningen nagestuurd. Onder ander onderstaande oefening is getraind.