Loading...

Plezier | Ontwikkeling | Resultaat

Plezier, ontwikkeling en resultaat zijn de drie pijlers van een jeugdopleiding. Voetballen doe je voor je plezier, maar het wordt natuurlijk nog leuker wanneer je merkt dat je beter wordt en dat dit ook leidt tot resultaat: winnen. De ontwikkeling van het individu zal vanzelf leiden tot een beter teamresultaat. De succesbeleving van beter worden en winnen, zorgt voor optimaal voetbalplezier.

Pupillen Trainerscursus

HELP UW TRAINERS MET EEN SUCCESVOL SEIZOEN!

HulpTrainer heeft voor de pupillentrainers van uw clubeen 2-daagse cursus. Naast theorie komt met name ook het praktijkgedeelte aan de orde. Na deze twee dagen hebben de trainers voldoende bagage voor een succesvol voetbalseizoen.

Plezier, ontwikkeling en resultaat

In onze visie zijn de 3 belangrijkste pijlers van een jeugdopleiding plezier, ontwikkeling en resultaat. Voetballen doe je voor je plezier. Als je merkt dat je beter wordt en dit ook nog tot resultaat in de vorm van winnen leidt, wordt het plezier alleen maar groter. De ontwikkeling van de individuele voetballer zal vanzelf leiden tot een beter teamresultaat.

Lees verder.

WILT U DE VRIJWILLIGERS DIE BIJ UW CLUB TRAINING GEVEN BEHOUDEN ….. GEEF ZE DAN AANDACHT EN ONDERSTEUN ZE MET ONZE PUPILLEN TRAINERSCURSUS. JE ZULT ZIEN DAT JE MEER TRAINERS VASTHOUDT EN DAT ZIJ ZICH SNEL ZULLEN ONTWIKKELEN!

HIER VIND U ONZE LAATSTE BERICHTEN VOOR DE VOETBALTRAINER.

HIERONDER VIND U ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE OEFENINGEN!
Ik wil het boek graag bestellen.
Kijk hier voor meer oefeningen!

Zeer leerzame cursus! Allemaal lekker kort en krachtig.

Trainer , de Blokkers

Deze cursus helpt mij enorm bij de start van mijn rol als voetbaltrainer!

Trainer, FC Medemblik

Bedankt voor je enthousiasme en duidelijke uitleg. Niet alleen de trainers zijn enthousiast hierover maar ook ikzelf heb hier veel informatie uit gehaald die ik met onze andere trainers, leiders en leden kan delen.

bestuurslid , vv Wadenoijen