Loading...
Pupillen Trainerscursus2019-10-15T07:55:20+00:00

Pupillen Trainerscursus

Geef uw pupillen trainers aandacht en help ze met een succesvol seizoen!

HulpTrainer heeft voor de pupillentrainers van uw club een 2-daagse cursus gemaakt die uw trainers helpen bij een succesvol seizoen. Naast theorie komt met name ook het praktijkgedeelte aan de orde. Tevens krijgen alle deelnemers een certificaat en het trainersboek met 60 techniek oefeningen. Na deze twee dagen hebben de trainers voldoende bagage voor een succesvol voetbalseizoen.

Plezier, ontwikkeling en resultaat
In onze visie zijn de 3 belangrijkste pijlers van een jeugdopleiding plezier, ontwikkeling en resultaat. Voetballen doe je voor je plezier. Als je merkt dat je beter wordt en dit ook nog tot resultaat in de vorm van winnen leidt, wordt het plezier alleen maar groter. De ontwikkeling van de individuele voetballer zal vanzelf leiden tot een beter teamresultaat.

Inhoud van de cursus
In het theoretische gedeelte van de opleiding wordt aandacht besteed aan zaken als het creëren van plezier en beleving bij de training, motivatiegericht coachen en communicatie met ouders, scheidsrechter, tegenstander en spelers. Ook gaan we in op de verschillende leeftijdscategorieën met de bijbehorende kenmerken en hoe je hiermee om kunt gaan als trainer.
In het praktijkgedeelte wordt aandacht besteed aan de praktische organisatie en de uitleg van de verschillende oefeningen en wordt het motivatiegericht coachen in de praktijk gebracht.

Elke trainer ontvangt ons 60 techniek oefeningen boek!

Hieronder vind u enkele oefeningen die op de cursus terugkomen en in ons trainersboek te vinden zijn.

Pupillen Trainerscursus

Waarom HulpTrainer?
De drijvende kracht achter HulpTrainer, Igor van Gelderen, is al jarenlang erg betrokken bij de ontwikkeling van jeugdspelers en jeugdtrainers in Nederland. Hij heeft alle trainersopleidingen die er zijn voor jeugdtrainers succesvol afgerond en heeft inmiddels een schat aan ervaring als voetbaltrainer, hoofd jeugdopleiding, technisch manager en KNVB en heeft al diverse interne trainerscursussen verzorgd voor pupillentrainers. Hierdoor heeft hij een eigen opleidingsvisie ontwikkeld gebaseerd op de 3 eerder genoemde pijlers plezier, ontwikkeling en resultaat.

Investering
De investering bedraagt € 790,- (zonder overige kosten). Alle pupillentrainers krijgen dan naast een certificaat ook ons 60 techniek oefenstofboek (waarde €20,- per boek).

Wilt u ons boeken neem dan contact met ons op via 06-55871685 of via ons contactformulier.

Kijk hier voor meer oefeningen!

Hieronder vind u ons laatste berichten van HulpTrainer!