VOETBALSTAD

WELKOM BIJ ONZE VOETBALSTAD

  • 2015-01-31 22.49.38
  • 2014-05-31 09.24.37 – kopie
  • _NH12416klein

Welke speler wil niet voetballen in een voetbalstad? Bij VoetbalCity kan dit, VoetbalCity bouwt een voetbalveld om tot het paradijs voor de jeugdige voetballer! 

ELK JAAR MEER DAN 10.000 DEELNEMERS!

De Voetbalstad

De Voetbalstad bestaat uit 10 verschillende voetbal onderdelen. Elk onderdeel wordt 15 minuten gespeeld en de voetbalstad wordt in de vorm van een circuit gespeeld. Gezamenlijk met de 2 pauzes van 15 minuten duurt de activiteit 3 uur.

De voetbalstad kan 120 deelnemers in 1 keer tegelijk aan, wanneer er meer deelnemers zijn neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan een op maat oplossing maken.

VoetbalCity zal 2 uur voor aanvang aanwezig om de voetbalstad op te bouwen en zal deze ook zelf weer afbouwen. Uiteraard zullen wij de gehele activiteit aanwezig zijn voor de coördinatie.

 

De prijs

Wat moet de club regelen?

VoetbalCity verwacht dat u als vereniging de onderstaande zaken op u neemt.

  • 30 ballen
  • 30 hesjes
  • 10 vrijwilligers die wij als onderdeel begeleider inzetten.
  • een stroomverdeelkast langs het veld, haspels en dergelijke voor op het veld neemt VoetbalCity mee.
  • geluidsinstallatie (niet noodzakelijk, wel makkelijk)
  • 10 pennen

 

De onderdelen

Boarding Voetbal

Voetballen in een groot opblaasveld, dat kan in onze voetbalboarding. Er wordt één wedstrijd van een kwartier gespeeld waarbij de volgende puntentelling geldt: winst=5pnt, gelijk=3pnt en verlies=1pnt.

Panna voetbal

Een klein veldje 1:1 en laat maar zien wie de beste tricks kent en de meeste goals maakt. Wij hebben in één opblaasveld, 3 pannaveldjes waarin wedstrijdjes worden gespeeld tegen elkaar van 2/3 minuten. Er kunnen 6 spelers tegelijk spelen, waarna er doorgewisseld wordt. Voor de scorekaart moet elke speler 2 wedstrijdjes spelen voor de punten. Wij kennen de volgende puntentelling: winst=5 pnt, gelijk=3pnt, verlies=1pnt. Wanneer je 2x wint heb je dus 10 punten.

Voetbalkubus

Scoren op een goal met 5 doelen. Scoren op een goal met 5 doelen. De voetbalkubus heeft 4 netten | goals en er is de mogelijkheid om aan de bovenkant te scoren. Elk team verdedigt zijn eigen voetbalkubus en kan scoren op de andere. We spelen één partij van 15 minuten. Winst=5pnt, gelijk=3pnt en verlies=1pnt. 

Punten schieten

Een individueel onderdeel waarbij elke speler 5 ballen mag schieten. De punten die op het vak staan waar de bal terecht komt, zijn de punten die de betreffende speler krijgt.

Knikker voetbal

Een individueel schiet onderdeel waarbij elke speler 5 ballen mag schieten op de gaten die lijken op knikkergaten. De punten 5,3 en 1 staan op de kussen. Het zwarte gat zijn geen punten. Knikker voetbal lijkt erg makkelijk maar door het opstaande randje en het zwarte gat is dit onderdeel toch moeilijker dan gedacht. 

Levend tafelvoetbal

Iedereen speelt wel eens tafelvoetbal of heer zelf één thuis. In ons levend tafelvoetbal zit je zelf vast met je teamgenoten tegenstanders. Er wordt één wedstrijd van één kwartier gespeeld waarbij de volgende puntentelling geldt: winst=5pnt, gelijk=3pnt en verlies=1pnt.

Voetbalkooi

De voetbalkooi (wij hebben 3 voetbalsteden) of het 2:2 velde wordt afgewisseld in de verschillende voetbalsteden. Het principe is wel hetzelfde: 2:2 spelen in het opblaasveldje. Na 3/4 minuten wisselen van spelers. Iedereen speelt 2 wedstrijdjes voor de scorekaart waarbij de volgende puntentelling geldt: winst=5pnt, gelijk=3pnt en verlies=1pnt. 

Snelheid schieten

Uiteraard mag snelheid schieten niet ontbreken in onze voetbalstad. Iedereen krijgt 5 pogingen en het eerste cijfer van de hoogste snelheid gaat mee als score op de scorekaart.

Kleine goal – kleine bal

Een simpel onderdeel maar ongelovelijk veel plezier bij de voetballers. Wedstrijdvorm met een klein balletje en kleine goals. Er wordt één wedstrijden van een kwartier gespeeld waarbij de volgende puntentelling geldt: winst=5pnt, gelijk=3pnt en verlies=1pnt.

Gericht schieten

Een individueel onderdeel waarbij elke speler 5 ballen mag schieten op het net met 5 gaten in de goal. Elke score levert 5 pnt op.