Hoi! WIJ ZIJN VOETBALCITY
HET GROOTSTE VOETBALFEEST VAN NEDERLAND

Hoi! WIJ ZIJN VOETBALCITY

Uit de hand gelopen hobby

Het idee voor het grootste voetbalfeest is ontstaan in 2008 waarbij een vereniging aan de eigenaar van VoetbalCity vroeg of hij geen voetbalactiviteit voor de jeugd kon organiseren.

Wat gaan wij dan doen wat ook nog een beetje indruk maakt was de grote vraag. Het idee ontstond om een voetbalveld om te bouwen naar een voetbalstad. Opblaas voetbalvelden gecombineerd met andere leuke voetbalspellen. De onderdelen werden gekocht. Na een fantastische activiteit kwam de grote vraag: Wat gaan wij nu met de onderdelen doen? Zo is VoetbalCity ontstaan.

De voetbalstad is uiteindelijk 10 onderdelen geworden waarbij maximaal 150 kinderen een drie uur durende activiteit kunnen aanbieden.

Dezelfde medewerkers vanaf het begin zijn nog steeds werkzaam binnen VoetbalCity. Wij zijn allemaal gek van voetbal en vooral voetbalplezier voor de jongste voetbaljeudgd.

Elke dag met VoetbalCity is voor ons nog steeds een voetbalfeest!

0
Sinds 2009
0
voetbalsteden
0
deelnemers

Hulptrainer & Voetbaltrofee

Wat kan VoetbalCity nog meer bedenken om het voetbalplezier bij de jongste jeugd te vergroten. De VoetbalStad, het grootste voetbalfeest van Nederland, gaan wij al jarenlang mee door het land. Wat kunnen wij doen om het voetbalplezier op het trainingsveld te vergroten. Hulptrainer ondersteunt onderbouw trainers met een op maat gemaakte opleiding gecombineerd met leerlijnen per leeftijdscategorie. Je hebt een mooie voetbalactiviteit gehad maar je hebt geen leuk aandenken, zo is VoetbalTrofee ontstaan.

HULPTRAINER

HulpTrainer is ontstaan om de spelers in de onderbouw met meer voetbalplezier te laten trainen en wedstrijden te spelen. Zo hebben wij per leeftijdsjaar een jaarplanning gemaakt waarbij er getraind vanuit de voetbalstructuur met de nadruk op de ontwikkeling van handelingen. Daarnaast hebben wij een pupillen trainerscursus ontwikkeld over 3 avonden. Elke avond heeft een andere thema met praktijk en theorie. De thema’s zijn: de wedstrijd, de training en de speler. 

HulpTrainer is de assistent van de pupillen voetbaltrainer met als doel een betere ontwikkeling en voetbalplezier voor de voetballer.

Wilt u meer weten over onze  Hulptrainer kijk dan op de HulpTrainer website.

Zie hieronder een aantal voorbeeld oefeningen.

VOETBALTROFEE

Mijn zoon speelde in de jeugd bij een Betaald Voetbal Organisatie en er werd mij gevraagd of ik niet een leuk aandenken wist voor een mooi voetbalseizoen. VoetbalTrofee is een uniek gepersonaliseerde aandenken waarbij het clubshirt de basis is. 

Kampioen | aandenken aan het seizoen | Pupil van de week wordt onze VoetbalTrofee voor ingezet.

Wilt u meer weten over onze  VoetbalTrofee kijk dan op de VoetbalTrofee website.