Hulptrainer was bij FC Medemblik!

In de maand juli hebben 12 jeugdtrainers van FC Medemblik met succes de pupillencursus van de Hulptrainer doorlopen. In twee avonden werden de beginselen van het trainerschap bijgebracht.
De avond bestonden uit twee delen, één deel theorie en een deel praktijk. De tweede avond moesten zes cursisten zelf voor een groep staan. Alle 12 cursisten moesten van te voren zelf een oefening bedenken (huiswerk), maar uiteindelijk werden er 6 uitgekozen. Heel erg spannend voor uitgekozen cursisten, maar juist van dit soort ervaringen leer je veel. De trainers hebben in ieder geval een basis om het volgende seizoen goed te starten. Gefeliciteerd!

(bron: website van FC Medemblik)

HulpTrainer heeft voor de pupillentrainers van uw club een 2-daagse cursus geschreven. Naast theorie komt met name ook het praktijkgedeelte aan de orde incl. het pupillen trainersboek met 100 oefeningen. Na deze twee dagen hebben de trainers voldoende bagage voor een succesvol voetbalseizoen. Voor meer informatie over onze pupillen trainerscursus ……

De trainers kregen nog het oude trainersboek met 60 techniekoefeningen. In augustus wordt het nieuwe boek met 100 verbeterde oefeningen nagestuurd. Onder ander onderstaande oefening is getraind.